tisdag 29 november 2011

det där man inte fattade



Det går bra att ha tunna, långa armar och armbågar som sticker rakt ut. Det gör inget om man vinglar fram. Det mesta av allt det där man oroade sig för gör ingenting alls. Inte ett dugg faktiskt.

(foto: Kajsa)

söndag 27 november 2011

rakt över Sverige



En massa styrka och kärlek till min mamma!

lördag 26 november 2011

fredag 25 november 2011

mer av projektet





projektet











Det har varit lite tyst här i bloggen ett tag. Jag har jobbat med ett riktigt uppslukande projekt.

Det hela började med att Anna som driver den fina webshopen KoKoBello (som också finns som butik i Södertälje) hörde av sig och undrade om jag ville fota ullkläder åt henne. Och jag som gillar att fota, som gillar ullkläder och som gillar Anna, sa ja förstås. Det var spännande. Ni förstår, det är mitt första fotojobb. Och det var kul, väldigt kul!

KoKoBellos hemsida hittar ni här och Annas fina blogg hittar ni här.

Imorgon kommer fler bilder från fotograferingen.

lördag 19 november 2011

fredagskväll



Pappan är på fest i staden. Den stora kommer hem från maskeraddiscot, glad och uppspelt. Alla blir uppspelta och vi lägger oss sent. Vi läser Doktor Dogg och Mamma Mu. Några minuter senare sover två barn. Jag tittar på dem. Inget matchar, lillasyster har tagit av sitt örngott och storebror har kvar sminket från maskeraddiscot. Inte perfekt men vad gör det. Det är livet.

fredag 18 november 2011

lördag 5 november 2011

onsdag 2 november 2011



Nu ska jag försöka börja fixa med fotografierna från bröllopet. Jag har behövt en liten paus från det hela men nu längtar efter att titta på dem, att redigera och sätta ihop bildserier. Samtidigt så vet jag hur jag är. När jag tänker att jag ska göra något, så gör jag oftast något annat. Men kanske. Kanske kommer det bröllopsbilder framöver.