söndag 26 september 2010

slöjor




Igår hade storebror kalas för kompisarna. Ett jätteläskigt skelettkalas. Fortfarande hänger spindelväv överallt men det är lite snyggt på ett märkligt sätt tycker jag.

tisdag 21 september 2010

söndag 19 september 2010

Farmor och farfars kom till helgen




Storebror fyller år imorgon och farmor, farfar och farbror Snarkis kom och firade honom. Födelsedagspresenter och kroppkakor. En väldigt fin helg!

lördag 18 september 2010

fredag 17 september 2010

Gladsaker




Igår såg det ut såhär hos oss. Mitt i stöket och bland allt som inte är klart så finns det sånt som är fint. Äpplen. Den nya tapeten. En mintgrön köksstege och ett snyggt lampskelett som jag hittade på en loppis. Gladsaker.

söndag 5 september 2010

Wildlife camp




För ett par veckor sedan kom vi på en idé under en glad och varm brunch - vi åker och tältar! Vi kallade det vår wildlife camp. Efter ett tag - hjälp! Vad har vi gett oss in på. Det är för sent på året! För kalla nätter! Vi har ingen vana, inga saker! Men så kom dagen. Och det var något alldeles särskilt. Stjärnhimmel och eld. Mat och vänner. Tält för första gången för barnen och storebror läste Bamse i ficklampssken. Jag vaknade i ett och kände på bebisnacken. Luften var kylig - är hon för kall? Men hon sov bättre än någonsin, varm och gosig, tätt intill. Det var ett riktigt äventyr!

(brasan är fotad av Ann-Kristina Lind)

fredag 3 september 2010

Höst på väg


Jag och lillasysterbakelsen sitter i sandlådan. Det är kallare ute och det är skönt tycker jag. Vad lillbakelsen tycker om den nya kylan vet jag inte riktigt men hon gräver i sanden, äter lite innan jag hinner stoppa henne och verkar tycka att vi har det bra.